Steppen kun je doen als sport, maar is ook leuk en makkelijk om jezelf mee te verplaatsen. Tijdens het steppen staan al je zintuigen open en is het genieten van de prachtige omgeving en het buiten zijn. Je hoeft geen super conditie te hebben om te steppen, voordat je het weet heb je al een hele afstand afgelegd. Steppen kan bijna iedereen en is niet moeilijk om te leren.

 

 Soorten Steps: Wij verhuren steps van het merk morxes, dit zijn toersteps die geschikt zijn voor lange afstanden. Doordat de step laag bij de grond ligt en voorzien is van een groot race voorwiel heb je weinig rolweerstand. Hierdoor kost het steppen weinig energie en kun je lange afstanden aan. Voor de Vesting Citytour of directe omgeving hebben wij steps van het merk Kickbike en Kostka met wat dikkere banden, door deze dikte heb je meer grip en kun je makkelijker over ruwer terrein. Voor kids van 6 t/m 10 jaar staan er stoere kindersteps van Yedoo klaar. 

 

Routes: Bij het huren van een step kun je van ons een leuke routekaart mee krijgen zoals de Vesting Citytour of het Bunkeren. Wil je een wat langere afstand steppen, huur dan een gps-ontvanger die zijn opgeladen met diverse leuke routes. Deze routes zijn ook gratis te downloaden als je zelf een gps hebt. 

 

Steppen is niet zomaar een activiteit, steppen is een belevenis.

 

Verhuurprijzen

  • 1 t/m 2 uur €15,00
  • Dag deel €17,50
  • Hele dag €22,50

Verhuur GPS-ontvanger €5

 

Tegen een meerprijs kunnen wij u een gids aanbieden, deze begeleid u tijdens de tocht en kan veel vertellen over de historie en ontstaan van de Vesting Naarden of prachtige omgeving.

 

Voor bedrijven of groepen maken wij graag een vrijblijvende offerte en kunnen wij ook onze steprace aanbieden met leuke opdrachten.

 

Aanvraag Stephuur klik hier

 

Algemene huurvoorwaarden