Boogschieten is een leuke en sportieve activiteit voor jong en oud. Voor het boogschieten gebruiken wij onze eigen unieke locatie in de Vestingstad Naarden boven op Bastion Promers. Het boogschieten doen we op de Lage flank, vanuit het kruitmagazijn waar al onze spullen staan.

 

Als groep worden jullie ontvangen in Bunker-Q, dit is geen echte bunker maar een oude bomvrije kanonremise en schuilplaats uit 1870.

 

Wij hebben speciale bogen voor alle doelgroepen en gebruiken veiligheidspijlen, deze pijlen zijn voorzien van een soft topping. Hierdoor kunnen wij het boogschieten op iedere locatie aanbieden en zijn speciale aanpassingen niet nodig.

 

Onze spelvormen

 

Forten spel: Speel als twee teams tegen elkaar en kijk vanuit de ogen van de Spanjaarden en Fransen naar onze waterlinie. Ontmantel de Hollandse Waterlinie en schiet de schuilplaatsen, kazematten en sluizen om. Welk team schiet als eerste Fort waakzaam om en wint het Forten spel. Maar pas op als het andere team jullie vlag omschiet, begint het spel weer opnieuw,

 

Geschikt voor kids, familie, groep en bedrijfsuitjes. Een gezellig, leuk en spannend spel met een lage intensiteit. Leeftijd 7 tot 77 jaar. 

 

Target game:  Wie is de beste schutter? welk team haalt de meeste punten! Schiet op diverse doelen en doelschijven.

 

Geschikt voor kids, familie, groep en bedrijfsuitjes. Een gezellig en leuke spelvorm met een lage intensiteit. Leeftijd 7 tot 77 jaar. 

 

Archery Tag: Dit is een spannende combinatie tussen paintball, trefbal en boogschieten. Hierbij spelen twee teams tegen elkaar en probeer je elkaar en de targets te raken. Bij Archery tag is  het gebruik van de aangeboden veiligheidsmaskers verplicht.

 

Geschikt voor kids, familie, groep en bedrijfsuitjes. Een leuk en spannend spel met een hoge intensiteit. Leeftijd 10 tot 77 jaar. 

 

Al deze spelvormen bieden wij aan op onze eigen lokatie op bastion Promers in het mooie middeleeuwse stadje Naarden. Maar kunnen wij ook aanbieden op uw eigen locatie. Ook leuk in combinatie met onze andere activiteiten.

 

Neem contact met Vesting Adventure op voor meer informatie 

 

terug