Een dag ongedwongen met elkaar op stap gaan, kan bijdragen aan een prettige sfeer en een betere samenwerking binnen uw team. In sportkleding zijn we allemaal gelijk en is er geen verschil in functies meer.

 Bij Vesting Adventure  ruilt u het kantoor of andere werkplek om, voor een van de mooiste Natuurgebieden van Nederland. Wij maken gebruik van diverse startlocaties in het Gooi of op de Utrechtse Heuvelrug.

Mountainbiking is voor jong en oud, en niet zwaar belastend voor de gewrichten. Hierdoor is mountainbiken goed te doen voor de meeste mensen. Vesting Adventure organiseert, en stelt samen met u het programma en arrangement samen. Wilt u alleen mountainbiken of een combinatie met onze ander activiteiten onze eventmanager bepreekt graag met u de mogelijkheden.

Onderleiding van een gecertificeerde mountainbike instructeur leer je op een leuke speelse manier de basistechnieken van het mountainbiken . Deze vaardigheden kun je meteen toepassen in een mooie tocht door de natuurgebieden van het Gooi of op Utrechtse Heuvelrug. Hierbij ligt de nadruk op plezier, gezelligheid en een informele sfeer.

 

Wanneer u een bedrijf of groepsuitje bij ons boekt, weet u zeker dat er nog lang over nagepraat gaat worden.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte