Vesting Citytour: Een historische steptocht van ongeveer 6 km door de binnenstad en om de vestingmuren heen . De vesting Naarden is de best bewaarde Vestingstad van Nederland en door zijn dubbele gracht uniek. Door deze leuke steptocht krijg je een goed beeld van deze middeleeuwse stad en zijn verleden. Door de strategische ligging maakte de Vesting Naarden deel uit van de Hollandse Waterlinie en was belangrijk ter bescherming van Amsterdam. Steppen door de prachtige straatjes met eeuwenoude huisjes met trapgevels, militaire gebouwen en leuke restaurants is een prachtige en unieke belevenis. U kunt deze tocht Low budget doen en ontvangt dan een routekaart van ons, of onder de begeleiding van een stadsgids.

 

Onze gids begeleid u tijdens de tocht en vertelt u mooie en interessante verhalen over de geschiedenis en het ontstaan van deze eeuwenoude garnizoensstad.

 

De tocht is prima in een uur te rijden en is niet intensief, het is ook mogelijk om de tocht te verlengen tot 8 km.

 

 

Wij verhuren kwalitatief goede toursteps geschikt voor volwassenen tot 150 kg, maar ook voor kids van 6 tot 10 jaar hebben wij stoere steps klaar staan.

 

Prijs: €15 p.p, met stadsgids €22.50 minimaal 6 personen

 

Aanvraag stephuur klik hier

 

terug