Bunkeren!

 

Bunkeren is een leuke speur en puzzeltocht voor jong en oud. Deze mooie tocht kun je op onze toursteps of wandelend afleggen.

 

 Wat is Bunkeren: Met bunkeren verzamel je alle op de routekaart aangegeven bunkers en andere interessante objecten die voorzien zijn van een QR-Code. Deze bunkers liggen om de om de middeleeuwse Vestingstad Naarden heen, tussen de unieke dubbele vestinggracht.

 

Scan met je mobiel de QR-Codes voor meer informatie over de bunker of het object. Deze informatie kun je nodig hebben om de vragenlijst in te vullen of het codeslot te openen, wij bieden beide mogelijkheden aan als extra optie. Alle militairen gebouwen hebben een letter van A t/m Z, deze letters vind je terug op voorgevel van de bunkers die je moet verzamelen. De QR-Codes kun je vinden in de buurt van de bunkers en objecten, voor de exacte locatie's zie de roadmap.

 

 

QR-code scannen: De meeste moderne mobiele telefoons zoals een iPhone scannen automatisch QR-Codes met het fotoscherm. Bij Android zul je een QR-code scanner moeten installeren. Let erop dat je internet hebt op je mobiel, anders kun je niet door linken naar onze beveiligde site.

 

Kids: Deze coole speurtocht is leuk om samen met de kinderen of het hele gezin te doen. Als extra optie kun je ook een bezoekje brengen aan de kinderboerderij of speeltuin waar deze mooie route langs loopt. Onze huursteps zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

 

Afstand: De totale afstand is 3.5 km en makkelijk te doen met de step of om te wandelen. Wanneer je een toerstep bij ons huurt kun je het Bunkeren ook goed combineren met onze Vesting Citytour. Een juniorstep huur je al voor €7,50.

 

 Start: De start is bij de Utrechtse Poort, naast het bezoekerscentrum in de Vesting Naarden.

 

Hieronder staan de bunkers en objecten die voorzien zijn van een QR-Code, deze staan aangegeven op de routekaart             Weten jullie ze allemaal te vinden?

  • G2
  • K2
  • W1
  • Z1
  • Barak
  • Reservoir

 

Wat heb je nodig om te bunkeren !

 

 

 *Wij hebben voor groepen en bedrijfsuitjes nog twee extra opties om deze tocht nog leuker en spannender te maken

  1. Een vragenlijst met interessante vragen over de Vesting Naarden en Bunkers.
  2. Kraak de code: De cijfers die je bij de objecten en bunkers vind, geven in de juiste volgorde toegang tot het munitie magazijn.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie,  huurt u een step bij ons dan ontvangt u gratis de routekaart en roadmap.