Archery Tag 

 

Archery tag is een mix van boogschieten, trefbal en paintball. De spelbeleving zal u verbazen, Archery tag is actie, spanning en vooral fun. Het spel is door de speciale bogen, veiligheidspijlen en gezichtsbescherming helemaal veilig. Door de soft-topping van de veiligheidspijl doet het wanner u wordt geraakt, geen pijn en  krijgt u geen blauwe plekken wat bij paintball soms het geval was. 

 

Locatie: Op onze eigen locatie in de vesting Naarden zorgen de kruitkamer, kanonremise en kazematten voor een prachtig middeleeuws decor. Wij kunnen Archery tag ook bij u op locatie aanbieden.

 

Van oorsprong komt Archery tag uit de VS waar het erg populair is, ook in Nederland en Europa ziet men nu de vele voordelen van dit leuke spel. Archery tag is geschikt voor jong en oud en ideaal als vrijgezellenfeest, groepsuitje, teambuilding of kinderfeestje.

 

Het spel: Twee teams spelen tegen elkaar, ieder op een eigen kant van het veld. Tussen de twee velden zit een veiligheidszone, hierdoor creëren we een veilige afstand om te mogen schieten. Ben je geraakt dan ga je het spel uit, voor elk target die je met je team om kunt schieten krijg je een extra punt. Schiet je de vlag van de tegenstander om dan mogen alle spelers weer terug het veld in. Je mag maximaal 1 extra pijl in je handen houden, hierdoor moeten de spelers zich wel over het speelveld verplaatsen en is de actie gegarandeerd. De pijlen die buiten het speelveld terecht komen worden door de spelleider in de veiligheidszone terug gelegd.

 

Voor dat het spel begint gaan we eerst schietoefeningen doen, hierdoor leer je om te gaan met de pijl en boog en beleef je meer plezier aan het spel.

 

Prijzen en meer informatie

  • 3 tegen 3, €150 voor 1 uur
  • 4 tegen 4, €180 voor 1 uur
  • 5 tegen 5, €200 voor 1 uur
  • 6 tegen 6, €220 voor 1 uur
  • 30 minuten extra speeltijd €50

 

 

Voor grotere groepen kunnen wij een offerte op maat en combinaties met andere leuke activiteiten aanbieden.

Leeftijd vanaf 8 jaar