Vesting Games

 

Tijdens deze lockdown organiseren wij een leuk en actief familie uitje voor het hele gezin. Dit uitje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, onder de begeleiding van de ouder(s). We verzamelen in onze oude kanonremise, bunker-Q. Hier vertellen we graag over alle unieke items die je daar kunt vinden.

 

 

Wat gaan we doen! Tijdens de Vesting Games gaan jullie eerst een ronde om de Vestingstad Naarden steppen. Om de avonturier in jullie naar boven te halen, ga je samen met je team opzoek naar twee locaties waar je een QR-code moet scannen en een vraag over deze locatie moet beantwoorden.

 

Deze locaties zijn niet heel makkelijk te vinden, maar met de kaart die je van ons mee krijgt moet dat gaan lukken. Als jullie klaar zijn met het rondje steppen tussen de unieke dubbele Vestinggracht, vangen we jullie weer op in onze stoere bunker-Q. Bij de kachel kun je je hier even opwarmen en controleren we of jullie de opgegeven locaties hebben gevonden en de vragen goed hebben beantwoord. Het laatste gedeelte van de Games is het boogschieten, na een korte instructie mogen jullie zelf gaan boogschieten. Jullie team moet zoveel mogelijk schijven uit de doelschijf proberen te schieten.

 

De prijs om mee te doen met deze leuke combinatie is €20 p.p 

 

Vesting Games

·       Ontvangst in bunker-Q

·       Steppen 3.5 km

·       Speurtocht, twee QR-codes.

·       Boogschieten met veiligheidspijlen.

·       Leeftijd vanaf 6 jaar

·       Prijs €20  p.p

 

Reserveren? Vul het contactformulier in en geef aan wanneer, hoe laat, de leeftijd van de kids en met hoeveel jullie totaal zijn. Na ontvangst krijgen jullie een bevestiging en bij akkoord een betaalverzoek.